Această excursie se organizează pe tot parcursul anului. Număr participanți: 1-60.


ORAS DE PLECARE NUMAR PARTICIPANTI EXCURSIE 1 ZI EXCURSIE 2 ZILE
TG-MURES 1-60 130 RON 250 RON
ALBA-IULIA 1-60 130 RON 250 RON
CLUJ-NAPOCA 1-60 130 RON 250 RON

Ce vedem și ce o să facem


Obiective turistice

- Vizităm Mănăstirea Râmeț – o mănăstire care a trecut prin foc, apă și invazii, fiind una dintre cele mai vechi mănăstiri din Transilvania.
- Valea Uzei – un loc unde o să te simți ca într-un muzeu în aer liber, unde oamenii trăiesc din ce cultivă, iar casele au acoperiș de paie.

Activități

- Parcurgem un traseu amenajat prin Cheile Râmeț

- Vom juca jocuri de echipă

- Cățărăm pe stâncă
- Tir cu arcul

- Urcarea unui vârf de munte

- Ședință foto în costume tradiționale

- Relaxare în hamace

- Atelier de supraviețuire

- Cățărare la stâncă

- Foc de tabără
Workshop la alegere
(doar pentru excursiile de 2 zile)

- Controlul Emoților
- Comunicare și lucru în echipă
- Încredere de sine

Personalizăm excursia

În funcție de perioada aleasă ( 1 sau 2 zile) vom stabili în ce ordine se vor derula activitățile

Prețul Include
Transportul cu autocarul sau microbusul (minim 4 persoane)
Ghizi turistici și montani atestați, instructor escaladă,
trainer workshop,
album foto al excursiei,
echipamente
logistica de grup
Prețul nu include:

Cazare și masă (putem ajuta cu recomandări). Se poate dormi GRATUIT la cort.


Ce spun participanții

A fost prima noasta excursie cu Adventure Life și am rămas surprinși de modul deschis în care te primesc. Am avut impresia că ne cunoaștem de ani de zile. Abordarea drumeției e total diferită de a altor ghizi cu care am mai fost. Faptul că nu am vizitat doar niște obiective ci am interacționat cu oamenii locului aflându-le povestea vieții e fost minunat. Omenia și profesionalismul cu care lucrați mă face să vă recomand cu toata încrederea.


Excursia aceasta mi-a schimbat complet părerea despre ce înseamnă o excursie școlară! E acea experiență în care, copil, adolescent, adult simți că există multe lucruri pentru viață pe care nu le știi dar pe care le poți învăța repede într-un mod mai mult decât agreabil! De la atmosfera degajată, umană, în care regulile există ar nu sunt percepute ca ceva împovărator, la interacțiunea dintre copii prin activități diverse, la atelierele pentru însușirea abilităților de care avem nevoie în viața de zi cu zi, dar și la școală, toate au contribuit la apropierea dintre tineri, la coeziunea grupului, la formarea lor în echilibru, la deschiderea lor către ceea ce este bun și frumos la persoanele din jurul lor!


Participarea la drumețiile organizate de Adventure Life poate fi considerată decorul perfect pentru derularea aventurilor unor,,Cireșari” contemporani, un loc de (re)descoperire a propriilor limite, de descătușare a creativității, de creștere a coeziunii echipei, pentru realizarea scopului declarat: transformarea locurilor în care trăim, în spații de poveste.

Echipa de organizatori și de voluntari au pus la punct un program diversificat, gândit pănă la detalii, astfel încât, fiecare participant să se simtă un supererou. Aflând detalii inedite despre trecutul locurilor vizitate , ancorați în prezentul transformărilor în mai bine (întru revenirea la moralitatea cotidiană dezirabilă ) , cu aspirații de împliniri viitoare prin activități de voluntariat , participanții acumulează bogate experiențe, atât în plan personal cât și
în sfera implicării comunitare.