Mobirise

AVENTURA

Activitatea presupune ulilizarea corzilor si echipamentelor specifice. Adventure Life detine personal calificat si echipamente care indeplinesc criterile privind siguranta. Cateva din activitatile pe care le puteti incerca sunt:

Tiroliana,Rapel, Via ferrata, Escalada la stanca, Bungee jumping, Pendul

ALPINISM

Rafting-ul este un sport acvatic outdoor ce presupune coborarea pe rauri repezi de munte cu barci pneumatice, in echipe de doi sau mai multe persoane.
Participantii vor fi instruiti si echipati cu casti si veste de salvare si costume de neopren.

Activitatea este una dinamica, care necesita o foarte buna colaborare intre participanti.

RAFTING

Sa urci impreuna cu echipa ta de la birou cel mai inalt munte din Romania, poate deveni un simbol al echipei voastre. Sa te bucuri de fiecare peisaj, de fiecare zambet, de un pranz frugal intr-o pauza de contemplare a maretiei care se asterne, in fata ochilor tai si de satisfactia de a fi ajuns acolo sus, pe acoperisul Romaniei, este o experienta inegalabila.

DU-TI ECHIPA PE UN VARF DE MUNTE

Trecand peste obstacole, noroi, vai, facand focul, cautand hrana si construindu-si un adapost, participantii vor realiza forta pe care o au daca isi unesc eforturile. Astfel, vor deveni o echipa puternica. Participarea la astfel de activitati ofera participantilor o reincadrare a evenimentelor de zi cu zi, acestia realizand ca de multe ori aceste dificultati nu sunt atat de dificile pe cat le fac ei sa para si vor avea mai multa forta si disponibilitate sa treaca peste acestea

SCENARIU DE SUPRAVIETUIRE